Evenals voorgaande jaren organiseren we ook dit jaar een reis naar de JEC Composiet beurs in Parijs. Op de heenreis bezoeken we het Composiet Laboratorium van de KU Leuven. Dze reis wordt georganiseerd door de Kamer van Koophandel is samenwerking met Enterprise Europe Network, CompositesNL, CompoWorld en WCCS.

Ontdek de krácht van Composiet tijdens ‘Le Tour de Composite 2018’, naar de composietenbeurs ‘de JEC World Composites Paris’. U ziet de nieuwste ontwikkelingen op composietgebied en laat u vooral inspireren. Dit alles vindt plaats op 5 en 6 maart 2018 in de inspirerende omgeving van Europa’s grootste vakbeurs rond composietmaterialen, de ‘JEC Composites Paris’.

Wat kunt u verwachten van deze reis?
Tijdens deze reis en het beursbezoek wordt u geïnformeerd over innovaties, de nieuwste trends en het werken met composiet. In de bus, tijdens de bezoeken in België en op de beursvloer ontmoet u andere ondernemers en kennispartners. Ook zal er door Enterprise Europe Network een Meet and Match worden georganiseerd. De heen-en terugreis, ticket voor het bezoek aan de beurs en de hotelovernachting, inclusief ontbijt en diner worden volledig door ons verzorgd.

 

Meer weten? Download de uitnodiging. Uitnodiging Tour de Composite JEC Parijs 2018